slijtlaag-betonvloerSlijtlagen

Hellingbanen, laad- en losperrons, Bruggen loop- of fietspaden, aanlegsteigers. Allemaal oppervlaktes waar het van belang is de levensduur hiervan zo lang mogelijk te maken zeker gezien de belasting. Tevens dienen deze toepassingen een anti slip karakter te hebben. Hiervoor worden slijtlagen gebruikt.

slijtlaag-aanbrengenVeiligheid en Duurzaamheid

Deze slijtlagen moeten een goede hechting hebben aan de betreffende ondergrond en moeten functioneel en veilig zijn voor het verkeer of gebruik.  FSC bied een totaalpakket aan op het gebied van het aanbrengen van nieuwe slijtlagen en de renovatie van bestaande vloeroppervlaktes. Hierbij is naast de materiaalkeuze ook de flexibiliteit en de vakmanschap van FSC toonaangevend. Vaak geschied het aanbrengen van deze slijtlagen in de avonden ´s nachts of in weekenden en is de tijd voor aan te brengen uitharden en weer in gebruik nemen, beperkt.

Floor Styling Concepts is een betrouwbare, flexibele partner op het gebied van slijlagen voor bedrijven, overheid en gemeentes, verenigingen van eigenaren en winkelcentra.