Zorg en Welzijn Wie heeft er niet eens de dokter of ziekenhuis bezocht. Of is bij oma op bezoek geweest in het verzorgingstehuis. Iedereen heeft te maken met branche Gezondheidszorg en Welzijn.  Belangrijke eigenschappen voor vloeren in de gezondheidszorg zijn naast de onderhoudsvriendelijkheid en hygiëne, zeker het comfort en de rustgevende uitstraling die een vloer moet bezitten. 

Traditioneel vs Kunststofvloer

De traditionele afwerkingen als marmoleum, wat veel onderhoud vergde en tegels in alle natte ruimtes zijn inmiddels een beetje achterhaald en dat is waarom de kunststof vloeren steeds vaker in the picture komen. De kunststofvloeren zijn onderhoudsvriendelijk, hebben een lange levensduur en zijn in gevallen van natte ruimtes ook te voorzien van holle hoekplintwerk en in de nodige antislipgradaties af te werken. Een ander voordeel van onze kunststof is dat al de vloeren naadloos gelegd worden. Geen voegen, waar zich vuil kan gaan hechten , nee alles  uit een geheel.

 De zorg van FSC

Floor Styling Concepts is specialist in het leggen van deze naadloze kunststof afwerkingen. Diverse ziekenhuizen, kinderdagverblijven en dokter- en tandartspraktijken hebben we al voorzien van onze vloeren. Onze gezondheid de zorg van deze branche, de vloerafwerking de zorg van Floor styling Concepts bv.