Ga voor een duurzame vloer bij u in Weert

Heeft u al eens overwogen uw woning of bedrijfspand in Weert te laten voorzien van een epoxyvloer, gietvloer of betonvloer? Wij van vloerenbedrijf Floor Styling Concepts vertellen u graag dat dat een zeer verstandige keus is. Deze soorten vloercoating zijn namelijk uitermate duurzaam. En dat is nog niet alles. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden in design- of bedrijfsvloeren? Neem dan contact op met onze vloeren winkel vanuit Weert. Onderstaand vindt u onze contactgegevens. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag in Weert aan een nieuwe vloer.

Bedrijfsvloeren in Weert

De techniek staat niet stil. De tijd dat vloeren in instellingen en bedrijfspanden waren voorzien van groezelig tapijt of lelijk zeil ligt gelukkig al ver achter ons. Floor Styling Concepts loopt voorop als het gaat om de ontwikkeling in bedrijfsvloeren. Graag vertellen wij u meer over de grote voordelen van een gietvloer, epoxyvloer of betonvloer. Al deze vloeren zijn milieuvriendelijk ontwikkeld. En als particulier of bedrijf in Weert oogt het ontzettend goed als u zichtbaar betrokken bent met het milieu. Door bijvoorbeeld een duurzame vloercoating van onze vloeren winkel op de grond te hebben liggen! Een ander fijn voordeel van deze vloeren is dat ze zeer eenvoudig te reinigen zijn. Tot slot zijn onze vloeren slijtvast en krasbestendig en zorgen wij altijd voor een egale vloerovergang van beton. Zo geniet u dus jaren van een prachtige vloer in Weert!

Onze vloeren winkel nabij Weert in enkele woorden

Vloerenbedrijf Floor Styling Concepts is graag uw partner als het gaat om het realiseren van een gietvloer. Maar ook reinigen wij uw betonvloer. En monitoren wij preventief de staat van uw epoxyvloer. Ook brengen wij met plezier de best passende vloercoating bij u in Weert aan.

Kortom, wij bieden een totaalpakket aan als het gaat om de kwaliteit van uw vloer. Wij staan niet voor niets in de ruime regio bekend als topleverancier van design- en bedrijfsvloeren. Hierbij onze aanpak in enkele woorden:

  • Actief sinds 1995
  • Blijvend in ontwikkeling
  • Milieuvriendelijke productie
  • Voor particulieren en bedrijven
  • Expert op mechanische, chemische en thermische belasting

vloeren weert

Kwaliteit fabrieksvloeren, magazijnvloeren en meer

Bij vloerenbedrijf Floor Styling Concepts luisteren wij altijd goed naar de wensen van de klant. Wij hebben altijd een oplossing die past bij uw wensen. Of het nu gaat om het leggen van een fabrieksvloer of magazijnvloer of dat het gaat om het repareren van scheurvorming in beton. Wij kunnen het! Kiest u ervoor om een betonvloer te laten leggen door ons dan zorgen wij altijd voor een egale vloerovergang van beton. Bij Floor Styling Concepts gaan we altijd voor de hoogste kwaliteit. Laat daarom uw fabrieksvloer, magazijnvloer of andere vloer door ons leggen.

Op zoek naar een nieuwe vloer in Weert? Neem contact op voor meer informatie

Bent u benieuwd wat het beste in uw woning of bedrijfspand past in Weert? Een betonvloer, epoxyvloer of gietvloer? Of heeft u last van scheurvorming in beton? Floor Styling Concepts hoort graag uw wensen. Dan nemen de specialisten van onze vloeren winkel contact met u op. U kunt uw wensen telefonisch aan ons doorgeven via 043-8200391. Via mail per info@floorstyling.eu. Of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij realiseren graag de perfecte vloer voor u in Weert!