Een kwalitatieve vloer in uw winkel

Bent u op zoek naar een nieuwe winkelvloer? Voor uw nog te openen winkelpand of ter vervanging van uw huidige vloer? Dan zit u helemaal goed bij Floor Styling Concepts! Als geen ander weten wij bij elke winkelvloer functionaliteit te combineren met prachtig design. Lees snel verder voor meer informatie, of vraag direct een offerte aan via telefoonnummer 043-8200391.

Functionele winkelvloer

Dagelijks verwelkomt u in uw winkelpand (hopelijk) talrijke klanten. Dit betekent op de eerste plaats dat de vloer die in uw winkel ligt, bestand moet zijn tegen grote bezoekersstromen. Een winkelvloer moet dus slijtvast zijn. Maar ook onderhoudsvriendelijkheid en veiligheid zullen ongetwijfeld hoog op uw prioriteitenlijstje staan. Want u bent uw tijd natuurlijk liever kwijt aan andere zaken dan schoonmaakwerkzaamheden en ook glijpartijen zijn voor niemand leuk. Onze vloeren zijn berekend op deze aspecten. Kies bijvoorbeeld voor een kunststof gietvloer van epoxy of polyurethaan in combinatie met een anti-slip coating. Hiermee verzekert u zich altijd van een eenvoudig te reinigen en duurzame winkelvloer!

Trendy winkelvloeren

U heeft inmiddels kennis gemaakt met de meest belangrijke functionele aspecten van onze winkelvloeren. Maar minstens zo belangrijk is natuurlijk het uiterlijk ervan. Want uw winkelvloer bepaalt in grote mate de uitstraling van en sfeer in uw winkel. Gelukkig zijn bij ons wat dit betreft de mogelijkheden eindeloos. Of u nu gaat voor een subtiel patroon, een volledig naadloze vloer in een uitbundige effen kleur of een vloer waarin uw bedrijfslogo is verwerkt, bij Floor Styling Concepts weten wij elke wens te vertalen naar een stijlvolle designvloer! En wist u trouwens al dat onze vloeren ook nog eens volledig emissievrij geproduceerd worden? Ook nog eens goed voor het milieu dus!

Samengevat

Een samenvatting van een aantal van de belangrijkste redenen om voor een winkelvloer van Floor Styling Concepts, dat ziet er als volgt uit. Onze winkelvloeren zijn:

 • Verkrijgbaar in uiteenlopende materialen en alle denkbare kleuren
 • Volledig veilig
 • Onderhoudsvriendelijk (stofvrij en vloeistofdicht)
 • Slijtvast en zwaar te belasten
 • Duurzaam geproduceerd

winkelvloer

Nieuwe winkelvloer? Neem contact op

Heeft u nog vragen over onze winkelvloeren? Of kunnen we u verblijden met een vrijblijvende offerte voor een volledig op maat gemaakte winkelvloer? We horen het graag! Neem eens contact op via 043-8200391 of info@floorstyling.eu. Maak uw winkel tot iets speciaals met een winkelvloer van Floor Styling Concepts!

Neem contact op

 • Waar kunnen we u mee van dienst zijn? Een nieuwe vloer, reparatie/renovatie. En wat voor soort vloer.
 • Hier kunt u uw bestaande situatie omschrijven, zoals type ondervloer, staat van ondervloer, uw wens of vraag stellen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Floor Styling Concepts?

 • Kwalitatieve producten
 • Jarenlange ervaring
 • Duurzame werkwijze