Selecteer pagina

Industrievloeren

Industrievloeren

Een veel omvattende branche is die van de Industrie. We noemen de industrievloeren in deze branche, maar eigenlijk behoren de industrievloeren eigenlijk in elke tak van sport. De industrie branche kent vele onderdelen. Van magazijn, tot productiehallen. Van de petrochemische industrie tot metaal- en kunststofbewerkingsbedrijven. Kortom ook in de Industrie is er veel te doen op het gebied van vloeren.

EISEN OMTRENT INDUSTRIEVLOEREN

Vloeren moeten vaak tegen specifieke hoge chemische belasting kunnen, moeten sterk, slijtvast en duurzaam zijn ondanks de continue mechanische belasting en moeten zorgen voor veiligheid en duidelijkheid. Denk aan speciale routing binnen een bedrijf voor intern transport en voetverkeer.

FSC IN INDUSTRIEVLOEREN

Floor Styling Concepts kent de industrie als geen ander en heeft dan ook iedere soort kunststof vloerafwerking die past bij elke situatie en eis die er gesteld word. FSC levert zelfs de systemen die compleet te leggen zijn in 1 dag, zodat de overlast en verlet aan productie tot een minimum beperkt word. Van fabrieksvloer, tot magazijnvloer, Floorstyling Concepts heeft de meest financiel gunstige en kwalitatieve vloeroplossing voor elke toepassing in de industrievloeren.

 REPARATIE EN RENOVATIE

Ook betonreparaties, dilatatie reparatie en bestaande kunststofvloer renovatie behoort tot het takenpakket van Floor Styling Concepts. Wij denken namelijk in oplossingen en niet in problemen.

Project Details:
Categorie├źn:
Vaardigheden:

Laat een antwoord achter

Neem contact met ons op

  • Waar kunnen we u mee van dienst zijn? Een nieuwe vloer, reparatie/renovatie. En wat voor soort vloer.
  • Hier kunt u uw bestaande situatie omschrijven, zoals type ondervloer, staat van ondervloer, uw wens of vraag stellen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.