rubber-resources-vloer

banden-rubber resourcesRubber Resources on the move.

Autobandenrecyclingbedrijf Rubber Resources verhuist van Bosscherveld naar het industrieterrein Beatrixhaven. Met de verhuizing maakt Rubber Resources plaats voor het nieuwe Noorderbrugtracé. Met de verplaatsing ontstaat ruimte voor de aanleg van de nieuwe Noorderbrug. De verhuizing naar het oude pand van Sphinx word omgetoverd tot nieuwe fabriek en gezien de milieu wetgeving zijn er de nodige aanpassingen te

vloeistofdicht-vloer

realiseren aan de bestaande en nieuwe betonvloeren.

Een werk in het straatje van Floor Styling Concepts.  In de productiehal zijn inmiddels grotendeels nieuwe betonvloeren gestort die voldoen aan de wetgeving plan bod

embescherming. De grond is beschermd tegen eventuele vloeistoffen en chemicaliën, echter zijn de nieuwe betonvloeren in bestaande situatie aangebracht. Dat houd in dat op veel plaatsen oud tegen nieuw ligt. Kolommen aangestort zijn, buitenmuren nog op oude beton staat en dilataties ook nog aangewerkt dienen te worden. Vloeistofkerend geld dan toch ook voor alle aansluitingen.

Plan van aanpakdilatatie-reparatie

Als eerste moeten alle aansluitingen van nieuw naar oud, middels diamant slijpers naar een vloeiende overgang gebracht worden. Hoogteverschillen dienen weggewerkt te worden en waar het niveau te groot is moeten er met speciale sneldrogende kunststoffen hellingbanen gecreëerd worden.  Ook kapotte stukken beton dienen gerepareerd te worden en om dadelijk strakke dilataties te kunnen maken besluiten we de bestaande compleet dicht te zetten .

Nogmaals worden de overgangen in zijn geheel nagelopen met diamant en met een glad strak geheel kan met inzagen worden begonnen. Met een spaciale vissenbek word er netjes een nieuwe V-groef geslepen. Na de groef word de strook die bewerkt is met diamant netjes in een twee lagen coating gezet en kan de Polyurethaan kit de aansluitingen weer netjes dichten. Een werk waar veel mensen tegenop hebben gekeken , maar met de flexibiliteit en de vakmanschap van Floor Styling Concepts tot een verbluffend eindresultaat is gekomen.